Skip to content

V osnovi smo moški vsi isti – najbrž res

Smešno no, ampak v osnovi smo si moški res vsi isti. Vsi imamo eno varovalko med nogami, ki nam brani razumeti ženske. Čeprav poskušamo ampak nam ne uspeva najbolje.

Rad imam lepa dekleta, hitre avtomobile, sex, rokenroll, hitro življenje, pivo z prijatelji, dolge preplesane noči, romantične deževne dni … Pa še marsikaj bi se našlo. Ne vem pa koliko je žensk, ki lahko sprejmejo tak način življenja in ki bi ustrezale temu načinu življenja?

In tudi vsi moški niso takšni kot jaz. Imamo razno razne tipe moških, ki so lahko v resnici ogledalo svoje žene,… Ženska praviloma ne vara svojega moškega. To je že dolgo samo še mit. Ravno tolko žensk prevara svoje može kolikor, mož prevara svoje žene. Vara 16%poročenih žensk in 18% žensk v zvezi. Moški smo malo boljši celih 22% poročenih vara in celih 23% neporočenih v zvezi. Kje je tukaj kakšna razlika? To so podatki za cel svet. Po nekaterih podatkih za območje EU so ženske v nekaterih državah višje na lestvici od fantov in tudi procenti gredo krepko preko 20%.

Ni kaj ene znajo, ene se še učijo, druge se trudijo … saj ni tako težko zgoraj sem vam vse napisal. Naučite se svoje moške privezati nase dekleta. Ni vse samo v tem, da ste lepe, dobre v postelji in v kuhinji. Ostanite zanimive tako kot na prvem zmenku pa vam ne bo težko obdržati svojega dragega tam kjer ga želite imeti. Če pa vam je to pretežko potem si zastavite lažje cilje. Oh, le kaj bi mi brez vas?

Žal tudi jaz ne znam ostati tako zanimiv kot sem bil na prvem zmenku.

Scroll Up